Verzorging

Belangrijke Tips voor het Wassen van Je Extensions

Om ervoor te zorgen dat je extensions zo lang mogelijk mooi blijven, is het essentieel om ze met zorg te behandelen. Onze The Hair Label extensions ondergaan een intensief proces om de juiste kleur en structuur te verkrijgen, en daarom hebben ze wat extra liefde en aandacht nodig.

Was ze niet te vaak

We raden aan om je extensions niet te vaak te wassen. Een wasbeurt per 15 á 20 keer dragen is een goede richtlijn. Als je veel haar producten gebruikt, zoals haarlak, kan het nodig zijn om ze iets vaker te wassen. Het gebruik van producten uit dezelfde lijn, zoals shampoo, conditioner, masker en/of serum, zal het beste resultaat opleveren en de levensduur van je extensions verlengen.

Stapsgewijze Handleiding voor het Wassen

 • Maak de haren baan voor baan nat met lauw/warm water.
 • Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan en masseer voorzichtig van boven naar beneden. Spoel nog niet uit.
 • Herhaal deze stap voor elke baan.
 • Spoel de shampoo uit, baan voor baan.
 • Breng crèmespoeling aan van het midden van de haren naar de puntjes. Laat 5 minuten intrekken.
 • Spoel de crèmespoeling uit, baan voor baan.
 • Dep het haar droog en vermijd wrijvingen om klitten en pluizigheid te voorkomen.
 • Borstel voorzichtig met een grove kam, beginnend bij de puntjes en werk langzaam naar boven om het haar klitvrij te maken.
 •  

  Met deze zorgvuldige aanpak kun je het maximale uit je extensions halen en er langdurig van genieten. We hopen dat deze tips je helpen om je aankoop te koesteren en je extensions in optimale conditie te houden.

   

  Hoe kan ik het beste mijn clip in extensions laten drogen?

  Extreem belangrijk is dat je de haren aan de lucht laten drogen. Zo voorkom je dat de haren gaan pluizen of uitdrogen. Wanneer je klaar bent met de haren uitspoelen, mag je ze droog deppen met een handdoek, of het vocht er uitknijpen. Belangrijk is dat je niet wringt. Dit zal de haren beschadigen. Je kan ze ophangen aan een hanger speciaal voor broeken, óf op de verwarming leggen met een zachte handdoek eronder.

  Afsluiting

  Als afsluiting van ons adviesavontuur in de wereld van verzorgingsproducten, hopen we dat je nu beter bent uitgerust om je weg te vinden. We zijn persoonlijk erg enthousiast over de genoemde producten, maar als jij andere voorkeuren hebt, raden we aan om te kiezen voor een shampoo met verzorgende eigenschappen, zoals Argan olie. Let er ook op dat als je een shampoo gebruikt met keratine voor je eigen haar, deze niet geschikt is voor je extensions. Onze ervaring leert dat onze extensions hier niet goed op reageren.

  Heb je nog vragen of loop je tegen obstakels aan? Aarzel niet om ons om hulp te vragen. We staan altijd voor je klaar! Je kunt ons bereiken via de chat. 

  We zijn hier om te helpen!