Retourbeleid

HOUD ER REKENING MEE DAT WE GEEN GRATIS RETOURZENDINGEN DOEN, HIER ZIJN KOSTEN AAN VERBONDEN. U BETAALD ZELF DE RETOURKOSTEN.


Retourneren
Is het mogelijk om mijn bestelling te retourneren?
Ja, dit is mogelijk.


Als je niet tevreden bent met de artikelen die je hebt besteld, heb je de mogelijkheid om ze terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst.

In dit geval moet de bestelling aan de volgende voorwaarden voldoen:
1. De bestelling bevat nog alle juiste onderdelen, componenten en de verpakking is precies zo aangekomen als het product.
2. normale behandeling van het product is evident, breuk door onzorgvuldige behandeling is uitgesloten.
3. producten waarvoor hygiëne belangrijk is, zijn grondig gereinigd voordat het retour proces begint.
4. het product direct na ontvangst defect is bevonden.
5. We hebben het recht om verzendkosten in rekening te brengen bij de klant.
6. een retourzending wordt binnen 7 werkdagen verwerkt en als aan de voorwaarden is voldaan, wordt de retourzending binnen deze periode officieel bevestigd.

*We behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als we vermoeden dat de artikelen zijn gebruikt of beschadigd zijn buiten onze schuld.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Als je bestelling voldoet aan de bovenstaande voorwaarden, moet je het volgende doen om het retourproces te starten:
-Stuur een e-mail naar: info@thehairlabel.nl
Zorg ervoor dat de e-mail het volgende bevat:

  • Bestelnummer
  • Reden voor de retouraanvraag
  • Foto van het product in geval van breuk
  • Voornaam + achternaam van de klant
  • Adres van de klant

Wij nemen dan contact met je op en geven je het retouradres.
Stuur de retourzending nooit naar de afzender, we sturen je het juiste adres nadat je ons daarom hebt gevraagd. hebt gevraagd. Jij, de klant, bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van het terugsturen van het product.

STORNOBAU
De consument heeft een herroepingsrecht overeenkomstig de volgende bepaling indien de consument een natuurlijke persoon is die een juridische transactie aangaat voor doeleinden die niet overwegend verband houden met zijn of haar commerciële of beroepsactiviteit:

A. ANNULERINGSVOORWAARDEN
Recht op annulering De annuleringstermijn is 14 dagen vanaf de dag waarop u of een door u genoemde derde die niet de vervoerder is, de laatste goederen heeft ontvangen of geaccepteerd.

Omdat we met een volledig geautomatiseerd systeem werken, worden bestellingen uitgevoerd zodra ze zijn geplaatst. Daarom kunnen we het verzendproces niet onderbreken tot aan de levering, dus een terugbetaling is niet mogelijk bij ontvangst van de goederen.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons The Hair Label door middel van een duidelijke verklaring (bijv. per e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. De herroeping is voltooid wanneer wij de goederen hebben ontvangen. De kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor rekening door de koper.

Registratie van zendingen onderweg
Als de goederen al onderweg naar u zijn, is annulering niet mogelijk. Gelieve
wacht tot u de goederen hebt ontvangen en stuur ze dan naar ons terug. Natuurlijk kunt u ons vooraf informeren over uw annulering.

Om je de snelst mogelijke terugzending te garanderen, vragen we je om ons een verzendbevestiging te sturen. bevestiging te sturen.


Gevolgen van herroeping Als je dit contract herroept, moeten we alle betalingen die we van je hebben ontvangen terugbetalen, met uitzondering van de verzendkosten (met uitzondering van extra kosten als gevolg van het het feit dat u hebt gekozen voor een ander type levering dan de goedkoopste standaardlevering die door ons wordt aangeboden), onverwijld en uiterlijk binnen veertien dagen na de dag waarop wij bericht ontvangen van uw herroeping van dit contract en ontvangst van de goederen. Voor deze terugbetaling gebruiken we hetzelfde betaalmiddel dat u hebt gebruikt voor de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen; in geen geval worden u voor deze terugbetaling kosten in rekening gebracht.